Siirin astutus

Siirin astutuksen aika tuli juuri vuodenvaihteessa. Ennen kuin vuosi vaihtui saatiin ensimmäinen onnistuminen. Tänään 1.1 vielä jatkettiin, hyvältä näyttää. Pentujen pitäisi syntyä helmi-maaliskuun vaihteessa. Mahdollisesti myös ultrassa käydään varmistelemassa.Laitan lisää infoa myöhemmin kun asia etenee. 

  • Uros Fabulous Teddy's Never Say Never

    Meidän oma Dani poika

  • Narttu BlackWhite Tibetans Athene

    Meidän Siiri

Siirin tiineysaika

Siirin odotusaika alkoi pahoinvoinnilla,ruoka ei oikein maistunut.Reilu viikko meni ruuan närppimiseksi ,sitten pikkuhiljaa ruoka alkoi maistumaan ja nyt ruokaa menee hyviä annoksia.Masu kasvaa hyvää vauhtia,liikkeet on aika rauhallisia eikä halua lähteä muiden kanssa leikkeihin.Ultrassa Siiriä ei ole käytetty että ei saada eläinlääkäristä mitään pöpöjä jotka voisi vahingoittaa sikiöitä.Synnytys on todennäköisesti maaliskuun ensimmäisellä viikolla.Pennut ovat luovutusikäisiä huhtikuun lopulla.Jännityksellä odotan että minkä värisiä pentuja tulee ja kuinka monta .

Siirin synnytys

Siirin synnytys käynnistyi 2.3 aikaisin aamulla poltoilla.Pitkin päivää Siiri läähätti ja rakensi pesää iltaan asti.Ennen puoltayötä poltot vahvistui ja alkoi työnnättämään.Ensimmäinen pentu syntyi klo 01.04 ja toinen muutamaa minuuttia myöhemmin .pentuja syntyi ja välillä oli taukoja. Viimeinen pentu syntyi klo 06.10 . Ihania pentuja syntyi 7 -5 poikaa ja 2 tyttöä ,kaikki ovat oikein virkeitä ja aikalailla saman painoisia .kaksi pennuista on soopelia valkoisin merkein  (tyttöjä) ja neljä mustaa poikaa valkoisin merkein sekä yksi tumma soopeli poika.

Pentuja

Välillä täytyy vähän rentoutua

Pentujen aamuleikkejä

Casanova lukee ja miettii että kyllä se vielä tästä.

aapuuaaa....